4/G SINIFI MAVİ SÖZÜNÜ VERDİ YA SİZ?

18.12.2019 tarihinde okulumuz 4/G sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz ilk olarak Sıfır Atık projesi web sayfasına okulumuz adına sınıfça üye olduklar, söz verdiler sertifika aldılar ve okulumuzun çeşitli yerlerine afişler astılar. Tema ve Sıfır Atıktan videolar indirip tüm sınıflarımızda izlenmesini sağladılar.  Ayrıca 4/G sınıfı öğretmen ve öğrencileri tek kullanımlık petşişeleri hayatlarından çıkartıp tamamen termos tipi suluk kullanmaya başladılar. Bu konuda aileleri ve arkadaş çevrelerininde bilgilenmesini sağlıyorlar. Öğretmenimiz Nuran DÖNMEZ'e farkındalık yaratan geleceğe umut olan projelere katılımı ve öğrencilerimizinde bu projelere dahil olmasını sağladığı için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

20.12.2019 522

19-12-201919-12-2019